Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Foto bij Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling
Vorige Volgende
Medical & Shielding
Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling

Opdrachtgever:
Spaarne Gasthuis
Projectomschrijving:
Twee pathologie afdelingen die worden samengevoegd tot één groot lab waar alles te vinden is. Dat gebeurde bij het Spaarne Gasthuis in Zuid-Haarlem. INTOS mocht het interieur voor dit nieuwe lab maken.
Geleverde diensten:
engineering, productie, (bouwkundige) installatie
Fotograaf:
Michiel Claus

Spaarne Gasthuis Zuid Haarlem Pathologie afdeling

Twee pathologie afdelingen die worden samengevoegd tot één groot lab waar alles te vinden is. Dat gebeurde bij het Spaarne Gasthuis in Zuid-Haarlem. INTOS mocht het interieur voor dit nieuwe lab maken.

Klantaanvraag

De afdelingen Pathologie van het Spaarne uit Hoofddorp en Zuid-Haarlem werden samengevoegd onder één dak in Haarlem. Daardoor was er een uitbreiding en vernieuwing van het bestaande lab nodig. INTOS werd gevraagd om nieuwe laboratorium meubels in de stijl van het originele interieur te leveren samen met een aantal nieuwe zuurkasten en een LAF-kast.

Aanpak

Na een Leansessie waarbij de verschillende fases en oplevermomenten in kaart zijn gebracht, is de productie van start gegaan. Als eerste werd er een grote balie geplaatst met een speciaal afzuig-plenum waaraan materiaal ontvangen kan worden. Verschillende nieuwe in hoogte verstelbare labtafels, een eilandtafel met kopspoelunit en wandtafels uitgevoerd met onderkasten zijn in dezelfde kleur en stijl gemaakt als het bestaande interieur zodat ze naadloos in de look & feel van het lab passen. Daarnaast waren er drie nieuwe zuurkasten en een LAF-kast nodig die INTOS heeft geleverd en geplaatst. Tijdens de verbouwing gingen de lab werkzaamheden gewoon door, dus werd er door INTOS omheen gewerkt om belemmering voor het personeel te voorkomen.

Resultaat

‘Het is een efficiënte labomgeving geworden waar alles op één plek kan gebeuren. Alle benodigde apparaten zijn van de hoogste kwaliteit en er is nu voldoende werkoppervlakte voor iedereen.” Aldus Luuk van Willigenburg, projectleider bij INTOS.

Opdrachtgever:
Spaarne Gasthuis
Fotograaf:
Michiel Claus

Andere interessante projecten:

Wat kan INTOS voor uw bedrijf betekenen?

Neem contact op